宇宙主机交流论坛

QQ登录

只需一步,快速开始

欧基零壹微头条IP归属甄别会员请立即修改密码

关于DS连续挂机,我问了,他们刚回,帮翻译下

今天连挂了两次,我就问他们什么回事,等了大约两个小时,他们回话了,帮我翻译下,谷歌翻译有点不清楚,谢了

Hello

It looks like the node your VPS was on had a back stick of RAM which was causing some issues. We went ahead and replaced it and the node is now booting up. It will take about 15 minutes for your VPS to come back online. We apologize for this issue and hope it will not happen again.

Please feel free to contact us with any other questions.

Thank you.
有道翻译的结果:内存不够用鸟,稍后处理,一刻钟。

哥们 等你中易6.0 放出来呢。。
内存问题 还想买20个两刀
你就悲具吧
要不是我排名上来早不用DS了
IO真差劲
我根本没心机搞那个,晚点我把代码丢出来吧,我现在不在家

评分

usa + 5 那就期待了。。。

"It looks like the node your VPS was on had a back stick of RAM"
打错字了

大概意思应该是VPS node有条内存有问题, 他们换掉了, 一会机器起来了应该就OK了!
是内存条的问题~!
现在已经可以用了
DS 250
原帖由 hotsnow 于 2010-11-22 16:26 发表
DS 250